Stiri

 

Agregat frigorific pentru dubite multitemperatura Pulsor 600 MT

Prezentam noul agregat frigorific pentru dubite multitemperatura Pulsor 600 MT. Cu o greutate de doar 149 kg si putere de 3000 W, noul Pulsor 600 MT se doreste a fi una dintre unitatile preferat pentru livrarile nationale Capacitate de racire -20°C/+30°C 2760 W.

Leaflet gama Pulsorfile_pdf

 

 

Inovatie

GREENOVATION

Inovare pentru a limita impactul asupra mediului

  • Livrari de noapte cu Supra City. Nivelurile reduse de zgomot ale unitatii Supra City au fost atinse datorita unui design specific, pentru a reduce emisiile de sunet. Unitatea respecta standardele Piek.

  • <60 decibeli cu Vector City. Disponibila in versiunea monotemperatura cu montare standard si multitemperatura, unitatiile fiind certificate si conform standardelor Piek.

  • Emisii reduse pe Supra City Z. Prin eliminarea motorului diesel, unitatea Supra City Z se bazeaza pe motorul camionului de tip Euro V pentru putere si ajuta la reducerea emisiilor de oxid de azot (NOx), monoxid de carbon (CO), hidrocarburi si materie poluanta.

  • Tehnologia E-Drive pe Vector si Pulsor. Cu mai putine component, tehnologia electrica de tip E-Drive micsoreaza scurgerile de agent refrigerant, comparativ cu sistemele actionate de curea. 

COOLNOVATION

Inovare pentru performanta optima a lantului frigorific

  • Microcanal pe Vector 1950. Bobinele de schimbare a caldurii cu microcanal permit condensatorului sa fie mai mic si mai usor, fiind in acelasi timp si mai eficient. Vector 1950 atinge o capacitate impresionanta, cu 18800 de wati.

  • Invertor pe Pulsor. Combinat cu E-drive si cu un compressor ermetic cu viteza variabila, acesta ofera capacitate deplina de refrigerare la viteze reduse pentru o racire constanta in timpul transportului.

  • Gama Supra de capacitate mare. Extins cu 3 modele de capacitate mare, gama Supra este disponibila pana la 12000 wati. Noile ventilatoare maresc fluxul de aer cu pana la 24%, pentru o recuperare rapida a temperaturii si un management imbunatatit al aerului.

  • Tehnologia E-Drive pe Vector si Pulsor. Prin eliminarea transmisiunilor mecanice si transformarea puterii motorului in energie electrica cu ajutorul unui generator, unitatile arata o micsorare mai rapida a nivelului temperaturii, un control precis al acesteia in +/- 0.3°C si o capacitate de incalzire constanta.

ECONOVATION

Inovare pentru a maximiza eficienta costului

  • Invertor pe Pulsor. Invertorul regleaza puterea livrata catre compresor, conform necesitatilor de refrigerare; compresorul functioneaza intotdeauna in cadrul invelisului sau, minimizand posibilele avarii.

  • Economizor pe Vector 1550. Combinat cu un compresor ermetic, acesta permite utilizarea unui motor diesel de 1,5 litri. Prin livrarea de capacitate adecvata, conform etapelor de refrigerare, consumul de energie fiind redus in mod drastic.

  • Microcanal pe Vector 1950. Permite consumul de combustibil per Watt, redus in mod semnificativ, cu o medie de miscsorare de 10% in cadrul gamei.

  • Tehnologia E-Drive elimina transmisiile mecanice si un numar semnificativ de componente ce pot fi reparate din ciclul de refrigerare, reducand timpul de intretinere si de nefunctionare.

Agregat frigorific nou pentru semi-remorci Vector 1350

Cool Unit Expert are placerea de a prezenta noul agregat frigorific pentru semiremorci Vector 1350. Cu o greutate de doar 643 kg si putere de 12700 W, noul Vector 1350 se doreste a fi una dintre unitatile cele mai economice de pe piata si partenerul preferat pentru livrarile nationale si internationale de distanta lunga.

Leaflet gama Vectorfile_pdf

 

Cool Unit Expert este reprezentantul oficial al Carrier Transicold pentru Romania

Stimati clienti, suntem incantati sa va informam ca, incepand cu luna iunie anul 2013, compania Cool Unit Expert este reprezentantul oficial al Carrier Transicold pentru Romania.